Besparen op je alles in een pakket

Wil jij gaan besparen op je alles in een pakket? Dan zit je hier op de juiste plek, want dat is namelijk een abonnement waar je vaak eenvoudig op kunt gaan besparen. Het maakt eigenlijk niet uit of je al een lopend contract hebt bij een Ziggo, KPN of wie dan ook. Je kunt namelijk op meerdere manier besparen op je huidige abonnement, of uiteindelijk de keuze maken om over te gaan stappen.

Bereken hier je korting op een Alles in een pakket

Tips om te besparen op internet

De meest basis vraag is natuurlijk, wat heb je nodig? Je kunt namelijk wel kiezen voor het duurste en snelste abonnement wat er verkrijgbaar is, maar als je alleen maar je e-mail dagelijks wilt controleren is dit natuurlijk onzin. Daarom is het handig om eerst eens inzichtelijk te maken wat je op dit moment met je internet verbinding doet. En zeker als je voor een Alles in een pakket gaat dan is het ook raadzaam om te kijken wat je met je televisie gebruik en eventuele vaste telefoonlijn wilt. Een vaste telefoonlijn is namelijk niet meer standaard voor iedereen nodig aangezien de mobiele telefoon dit wel aardig overgenomen heeft. Ook het traditioneel televisiekijken is voor veel mensen allang niet meer wat het 10 jaar geleden was. Niet alleen hebben diensten als een Netflix, Disney+, Amazon Prime veel overgenomen, maar ook een stukje uitzending gemist is nu prima via een App te gebruiken van veel zenders.

Daarom het volgende op een rijtje zetten voor je inventarisatie:

  • Met welke apparaten heb jij verbinding met het internet?
  • Hoeveel on-demand diensten gebruik jij tegelijk? (zeker met grotere huishoudens zijn er vaak meerdere TV’s/schermen met een Netflix actief)
  • Gebruik jij je vaste telefoonlijn nog wel echt?
  • Op hoeveel TV’s kijk jij nog echt traditioneel televisie?

Wij raden aan om voor de internet verbindingssnelheid te kiezen die bij je on-demand diensten past.